Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Dagopleiding

Inspirerende bedrijfsculturen onder de loep

Je onderneming is uniek. En da's maar goed ook. Maar dat betekent niet dat het verboden of zinloos is om je te laten inspireren door andere bedrijven! Van Tony's Chocolonely tot Nike: we nemen de culturen van interessante merken onder de loep tijdens onze dagopleiding van 30 september en halen er boeiende inzichten uit. Samen verkennen we bovendien hoe die te implementeren vallen in jouw organisatie.

Meer swung in je bedrijfscultuur brengen? Da's niet onbelangrijk. Het resultaat van je onderneming hangt namelijk voor een heel groot deel af van de cultuur die er heerst. Het is je cultuur die klanten voor je doet vallen, en die medewerkers die 'extra mile' doet gaan. En dat voelen je klanten dan weer!

We kunnen niet beloven dat we effectief repen Tony's Chocolonely gaan uitdelen (wie weet ...?), maar wél dat het een dag wordt vol inspiratie en praktisch toepasbare tips.

Wanneer en waar? 

Op 30 september van 9.30 u tot 16.30 u bij ons op kantoor!


Schrijf je snel in!


Deel dit event:

Goesting in een goede marketingbabbel?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.