Over CreactivTips & tricks

Een dynamische bende met grenzeloze ambitie. (We verzetten bergen, maar bijten niet.)

Creactiv is een gepassioneerde bende die een marketingbureau bemant op de grens tussen Mechelen en Zemst. Ons team is bijzonder veelzijdig. Een digital marketeer met een zwak voor cijfers? Een strateeg voor wie bedrijfspositionering geen geheimen meer kent? We hebben het allemaal in huis. Door onze krachten te bundelen, bouwen we aan jouw sterk merk en aan een duurzame relatie met je doelpubliek.
People giving high fives

Dromers, denkers, doeners.

We zijn geen roepers. We zijn dromers, en we zien het groots. We zijn denkers en doeners, en we zitten niet stil. Op ons kan je bouwen. Mogen we onze energie aan jou kwijt?

Raad en daad

We zijn gespecialiseerd in branding, strategie, webdesign, digitale marketing en grafisch ontwerp. Wil je jouw wensen gerealiseerd zien en nadien nog iemand hebben die over je schouder meekijkt? Dan zorgen wij voor een volledige implementatie en opvolging.

Liever zelf de touwtjes in handen?

Ook dat kan, want we geven graag advies en opleiding om van jou een marketingexpert te maken. Creactiv is een erkende dienstverlener, wat betekent dat je 40% subsidies kan krijgen via de kmo-portefeuille.

Waarom Creactiv een goed idee is.

Voor eenheidsworst is er bij ons geen plaats, want elke klant is uniek. We luisteren écht naar jouw ideeën en doelstellingen, en vertalen die naar juiste branding, strategie en/of uitvoering. We weten dat jij hetzelfde verwacht als jouw klanten. Namelijk: betrokkenheid, een authentieke, open communicatie en straffe resultaten.
100% Betrokkenheid

We kunnen de slaap niet vatten tot jij als klant tevreden bent, en gaan enkel in zee met ondernemingen waarin we 200% geloven. Wij zijn oprecht geïnteresseerd. En dat voel je.

Uithoudingsvermogen

We zijn een langetermijnpartner die streeft naar een duurzame relatie elke klant – tot we aan een half woord genoeg hebben. Een samenwerking is tweerichtingsverkeer, met de lichten volop op groen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

Authenticiteit, openheid en eerlijkheid

We zorgen er niet enkel voor dat jouw communicatie past bij datgene waar jij voor staat, maar werken zelf ook zonder fabels of flaters.

Groei

Creactiv omarmt groei. We willen beter worden en jouw marketing beter maken; de grote issues beantwoorden, maar nooit onze deur sluiten voor de kleinere vragen.

Maak kennis met ons team.

Wij zijn de ideale partner voor jouw project!
Elien Defraeije
ZaakvoersterStrategie & Marketing
Elien Defraeije
ZaakvoersterStrategie & Marketing

Deel uitmaken van ons team?